Salon Nèfèrti

Salon Nèfèrti biedt u een modern en net bedrijf: gezelligheid, kwaliteit, jarenlange ervaring, ruime behandelkamers en de mooiste moderne apparatuur. Aandacht voor u en aandacht voor uw huid, daar draait het bij Salon Nèfèrti om.

José Woppenkamp, eigenaresse en oprichtster van Salon Nèfèrti, is in 1992 begonnen als zelfstandig en gediplomeerd Schoonheidsspecialist met een eigen schoonheidssalon. In de afgelopen jaren heeft ze zich gespecialiseerd in huidverbetering door middel van Micro-Dermabrasie en/of T-Away, gediplomeerd Medisch Pedicure, SPA-Manicure, Visagie en Voetreflextherapie.

Of het nu gaat om epileren, rug-/schoudermassage, harsen, manicure, een krul in de wimpers, gekleurde gel op de teennagels, permanente make-up, bruidsmake-up, nagelreparatie, steelwratjes of couperose verwijderen, José adviseert en overlegt met u welke behandelingen het best bij u passen. Vanaf 2017 heeft ze er een collega bij: Emmely. Emmely is allround Schoonheidsspecialiste en gediplomeerd Pedicure en in opleiding voor Medisch Pedicure.

Neem ook eens de tijd voor uzelf! Uw huid is het waard!

Een kopje koffie, warme chocomelk of thee staat voor u klaar.

Prettige Feestdagen en een heel Gezond 2018!

Balie en wachtruimte       OLYMPUS DIGITAL CAMERA   

De wachtruimte en balie.                                               Emmely & José

anbos-schild4

Je zit goed bij de ANBOS schoonheidsspecialist!

Salon Nèfèrti is aangesloten bij de ANBOS. ANBOS-schoonheidsspecialisten staan voor vakbekwaamheid en kwaliteit. Zij beschikken gegarandeerd over een vakdiploma en werken volgens de “Code van de  Schoonheids specialist”. (Richtlijnen t.a.v. hygiënische, milieubewuste en arbeidsvriendelijke praktijkvoering).

U herkent ons aan het hierboven afgebeelde  ANBOS-schild. U kunt bij de ANBOS – schoonheids specialist terecht voor optimale huidverzorging en ontspanning. Bij ieder bezoek wordt de huid grondig geanalyseerd, waarna – altijd in overleg – een behandelplan wordt voorgesteld.

 EEN BEHANDELING IS GEEN OVERBODIGE LUXE

MAAR EEN NOODZAKELIJK ONDERHOUD

VAN UW HUID