Voor een ontspannende behandeling kiest u:

GEZICHTSBEHANDELING:
Een volledige behandeling bestaat uit een huidanalyse, dieptereiniging, wenkbrauwen modelleren, peeling, gelaat- en schoudermassage, meeeters, gerstekorrels en talg verwijderen, masker, aangepaste dagcréme en eventueel op verzoek een lichte make-up van ogen en mond. De producten worden aangepast aan uw huid en wat uw huid op dat moment nodig heeft.

Er is ook een behandeling speciaal voor de Acnè huid, Jeugdbehandeling of een korte behandeling. Zie voor info onder “Tarieven”.

Voor een optimale huidverbetering kan u kiezen uit:

REAL PEEL FRUITZUUR PEELING:
De Real Peel Producten zijn fruitzuuroplossingen die de toplaag van de huid (de dode huidcellen) eraf “pelt”, waardoor de frisse en jonge huidcellen daaronder zichtbaar worden. Deze fruitzuren helpen bij het verminderen van acne, fijne lijntjes, rimpels, diepe poriën, littekens, ouderdomsvlekken en andere onzuiverheden in de huid en leiden tot zichtbare huidverbetering en een frissere en zachtere huid, wat goed verjongend en anti-aging werkt. Geschikt voor verschillende huidtypen. Ook ideaal voor mannen!        Of

MICRO DERMABRASIE:
Verminderd littekens, pigment, fijne rimpels, grove poriën en passieve acne. Deze dieptepeeling stimuleren de celdeling. De dode huidcellen verdwijnen en nieuwe cellen worden sneller aangemaakt zodat de huid weer opfrist. Meeste effect vanaf 35 jaar. Het beste resultaat is na 3 tot 5 behandelingen. Wij bieden deze behandeling aan als een complete gezichtsbehandeling met meerdere soorten dieptepeeling + micro-dermabrasie, gezichtsmasker en een rijke créme. Ook een kortere behandeling is mogelijk evenals deelbehandeling zoals de hals, buik (striea) of een deel van het gezicht. Voor meer info zie Hoofdstuk Micro-Dermabrasie.

Voor het verwijdering van huidoneffenheden kiest u:

T-AWAY:
Voor oneffenheden in het gezicht en bovenlichaam. Tegen couperose, spinaevi, steelwratjes, pigmentvlekken, bloedblaasjes en huiduitstulpingen. Voor meer info zie Hoofdstuk T-Away.

Voor alle overige kan in combinatie met een gezichtsbehandeling of apart een afspraak gemaakt worden.

VERVEN: wenkbrauwen en/of wimpers
U kunt kiezen uit lichtbruin, natuurbruin, blauw, blauwzwart, zwart, antraciet om donkerder te kleuren of blond voor het lichter maken van de wenkbrauwen.

WIMPER PERMANENT:
Uw wimpers in de krul voor 6- 8 weken of soms nog langer. Ongevaarlijk voor de ogen. Behandelduur 45 minuten. Nu met vernieuwd product.

EPILEREN EN HARSEN:
Epileren van de wenkbrauwen en modelleren door middel van hars en pincet.

Wij harsen (bijna) alles:

  • bovenlip
  • kin
  • hals
  • het hele gezicht
  • oksels
  • rug en schouders of borst
  • bikinilijn   (niet bij mannen)
  • onderbenen incl. knie of bovenbenen
  • gehele benen
  • onderarmen

stoel

De behandelkamer voor schoonheidsbehandelingen.