Make-up van Make-Up Studio gebruikt door professionele visagisten.

 “GEZICHTSVERFRAAIING IS DAN PAS MOOI ALS HET DE NATUURLIJKE SCHOONHEID ONDERSTEUNT”

Een perfecte lipstick, gemakkelijk aan te brengen, voelt prettig aan, houdt de lippen soepel en blijft lang en goed zitten. Verkrijgbaar in vele matte en parelmoer kleuren. KEUS UIT 27 KLEUREN:

MAKE-UP STUDIO

Al ruim 25 jaar is Make-up Studio als professioneel make-up merk geliefd bij visagisten over de hele wereld. Dankzij de professionele topkwaliteit en hoge pigmentatie blijven de producten zichtbaar langer en beter zitten. Bovendien zijn de producten prettig geprijsd. Was Make-up Studio eerst vooral achter de schermen in Nederland bekend als het merk voor de echte professional, nu zijn de producten van Make-up Studio wereldwijd in meer dan 60 landen verkrijgbaar voor iedere zelfbewuste vrouw. Make-up Studio producten zijn hypo-allegeen en niet getest op dieren.

WAT DOET MAKE-UP NU EIGENLIJK?

Elk persoon heeft een unieke uitstraling, een eigen schoonheid. Make-up dient om die uitstraling en schoonheid te ondersteunen en daar waar nodig is met lichte correcties te herstellen. De make-up is dus ondergeschikt aan de persoonlijkheid van de cliënt en niet andersom. Het karakter, het leef ritme van de persoon, maar ook het doek van de make-up zijn mede van invloed bij de bepaling van het soort make-up. Een cliënt moet zich ook met make-up steeds zichzelf voelen en het liefst ook stralend en mooi vinden!

TREND OF SMAAK:

Smaak wordt door cultuur gevormd. Een gevolg daarvan is dat er steeds veranderde beelden ontstaan over schoonheid. Tegenwoordig noemen wij dat trend of mode, maar smaak bestaat al eeuwen. Vooral de details in het gezicht worden door een trend beïnvloed. Een bekend voorbeeld daarvan zijn de wenkbrauwen. Wenkbrauwen hebben een belangrijke betekenis in het gezicht. Ook de mond en de ogen zijn dominant in het gezichtspatroon.

PERSOONLIJKHEID:

Het opbrengen van een goede make-up is een intelligent en verfijnd spel geworden en dient om de persoonlijkheid van de mens te onderstrepen. Soms dient het om individuele problemen op te lossen, zoals het camoufleren van huidafwijkingen of als aanvulling voor iets dat van nature niet aanwezig is. Gelukkig heeft de evolutie van de gelaatsbewerking ons nu naar het belangrijkste standpunt gevoerd:

“GEZICHTSVERFRAAIING IS DAN PAS MOOI ALS HET DE NATUURLIJKE SCHOONHEID ONDERSTEUNT”