Salon Nèfèrti neemt deel aan de Beauty Award 2019

“Schoonheidssalon van het jaar 2019”

Wij wachten met spanning af, op 14 januari 2019 wordt bekend gemaakt wie de genomineerden zijn.

 

Bewegen zonder inspanning
De VIVIBO is een trainingsapparaat voor mensen met weinig tijd voor de sportschool, met lichamelijke klachten of voor trainen tussen alle drukte door.
De VIVIBO is een oscillerende trilplaat.

Dat betekent dat de oscillerende trilplaat om het midden heen draait in plaats van een lineaire trilplaat (zoals bijvoorbeeld een powerplate, deze gaat in zijn geheel op en neer). Makkelijk gezegd geeft een oscillerende plaat een natuurlijke stap-beweging en een lineaire plaat geeft geen natuurlijke beweging alsmede dat deze met een te hoge frequentie traint.
De ViViBo kan een grote bijdrage leveren aan het verbeter van je lichaams-stabiliteit. 10 minuten trainen met de VIVIBO staat gelijk aan 15.000 stappen!!

Kom langs om te proberen wat het effect is!

NIEUW IN HET ASSORTIMENT: DADI’OIL

DADI’OIL van Famous Names is een verzorgende nagelolie die gemaakt is om flexibiliteit, stevigheid en glans te geven aan de natuurlijke nagel, nagelproducten en aan de nagelriem.

Dadi’oil wordt snel opgenomen en is niet vet. Het brengt drie gecertificeerde organische oliën samen.

Het herstelt traumanagels, bepaalde nagelafwijkingen of als bijproduct bij de HFL Solution Spray bij de behandeling van schimmelnagels.

Real Peel Fruitzuur Peeling:

De Real Peel Producten zijn fruitzuuroplossingen die de toplaag van de huid (de dode huidcellen) eraf “pelt”, waardoor de frisse en jonge huidcellen daaronder zichtbaar worden. Deze fruitzuren helpen bij het verminderen van acne, fijne lijntjes, rimpels, diepe poriën, littekens, ouderdomsvlekken en andere onzuiverheden in de huid en leiden tot zichtbare huidverbetering en een frissere en zachtere huid.

NIEUW: Wenkbrauw Henna

Grote en volle wenkbrauwen zijn de trend en niet meer weg te denken uit het modebeeld. Om op deze trend in te spelen hebben we een echte Henna Wenkbrauwverf die eenvoudig aan te brengen is. De huid onder de wenkbrauwen wordt mee geverfd waardoor het lijkt dat je vollere wenkbrauwen hebt. Ook ideaal als er bijna geen haartjes aanwezig zijn. Het effect is tot wel 2 weken zichtbaar. De wenkbrauwhaartjes zijn tot 6 weken geverfd.

WIMPER VERLENGING:

Met de EYE LASH SERUM van Aphro Celina zien je wimpers er na 8 weken prachtig lang uit!

Op deze eenvoudige manier kunt u uw wimpers langer laten groeien zonder kunstwimpers.

Gebruik voor het slapen gaan een wimperserum en uw haren zijn na 6 -8 weken zichtbaar langer en voller.

Reinig het gezicht voor het slapen en strijk met het kwastje langs de wimperinplant. Verder hoeft u niets te doen.

Deze Wimperserum werkt echt!

 

 

KIJK EENS BINNEN

Loop binnen bij Salon Nèfèrti via Google en deze website. U kunt 360 Graden rondkijken in alle behandelkamers.

HISTORIE:

SALON NÈFÈRTI bestaat vanaf 1992!

De heropening na de verbouwing werd op 1 september 2012 officieel verricht door Wethouder H. La Rose. Ook het 20-jarig jubileum van de Salon werd die dag gevierd.

Nèfèrti Nèfèrti Nèfèrti Nèfèrti Nieuws P9010015