Schoonheidsspecialisten Emmely en José

Foto: Bernard Rubsamen. Emmely & José

Wat fijn dat u de eerste stap heeft genomen naar een gezondere huid! Kijk gerust even rond op de website. Mocht u daarna nog vragen hebben, deze kunt u altijd stellen via Contact/Afspraak, mail of telefonisch. We plannen graag tijd voor u in om u een vrijblijvend advies te geven.

Over Salon Nèfèrti

Salon Nèfèrti biedt u een modern en net bedrijf: gezelligheid, kwaliteit, meer dan 25 jaar ervaring, 3 ruime behandelkamers en de mooiste moderne apparatuur. Aandacht voor u en huidverbetering, daar draait het bij Salon Nèfèrti om.

José Woppenkamp, eigenaresse en oprichtster van Salon Nèfèrti, is al 27 jaar  zelfstandig en gediplomeerd Schoonheidsspecialist.

Vanaf 2003 huurde ze een deel van Bakker van de Heijden. Toen deze in 2009 failliet ging heeft ze dit pand gekocht en met haar man tot een schitterend bedrijf omgetoverd.

In de afgelopen jaren heeft José zich gespecialiseerd in huidverbetering en huidverjonging door middel van Micro-Dermabrasie, T-Away en Real Peel Fruitzuur Peeling. Ze is gediplomeerd Pedicure; Medisch Pedicure; Visagiste; Voetreflex en sinds januari 2019 heeft ze ook het diploma Oncologisch Voetzorg Verlener (OVV) erbij. José is lid van de branche organisatie Anbos en Pro-Voet en geregistreerd bij KRP en ProCert.

Vanaf 2017 heeft ze er een collega bij. Emmely is gediplomeerd Allround Schoonheidsspecialiste; Pedicure en Medisch Pedicure.

Of het nu gaat om wenkbrauwen modelleren, rug-/schoudermassage, harsen, SPA-manicure, een krul in de wimpers, gelpolish op de teennagels, bruidsmake-up, workshops, nagelreparatie, steelwratjes of couperose verwijderen, wij adviseren en overleggen met u welke behandeling het best bij u past. Ook mensen die een chemo behandeling ondergaan, diabetici en reuma patiënten zijn in veilige handen bij José.

Geen tijd om te trainen in de sportschool? met de ViViBo heeft u in 10 min. een hele work-out. Zo krijgt u uw hele lichaam in shape.

Neem ook eens de tijd voor uzelf. Uw huid is het waard!
Een kopje koffie, warme chocomelk of thee staat voor u klaar…

Emmely en José  hopen u binnenkort te mogen verwelkomen.

Anbos schoonheidsspecialist bij Salon Nèfèrti

Huidspecialiste en eigenaresse José Woppenkamp van Salon Nèfèrti is gediplomeerd en lid van de brancheorganisatie Anbos. Zij richten zich op de kwaliteit in de schoonheidsbranche. Alleen gediplomeerde schoonheidsspecialisten kunnen lid worden. Hierdoor staat Salon Nèfèrti garant voor goede en verantwoorde behandelingen volgens de eisen van de Anbos. Je bent in goede handen bij Salon Nèfèrti en het belang voor een goede gezondheid van jouw huid staat voorop.

Om deze reden is José lid:

Er zijn vele schoonheidsspecialisten, gediplomeerd maar helaas ook ongediplomeerd. Een ongediplomeerd schoonheidsspecialist kan geen lid worden van de Anbos omdat zij alleen gediplomeerde toelaten. Voor de consument is het nu gemakkelijker te herkennen als je onder behandeling bent bij een gediplomeerd schoonheidsspecialist. Zo weet je dat je in goede handen bent. Salon Nèfèrti werkt volgens de “Code van de Schoonheids specialist”. (Richtlijnen t.a.v. hygiënische, milieubewuste en arbeidsvriendelijke praktijkvoering). Bij ieder bezoek wordt de huid grondig geanalyseerd, waarna – in overleg – een behandelplan wordt voorgesteld. Hierdoor kunnen wij je het beste advies geven over de huidbehandelingen en weet je dat je in goede handen bent.

Hoe herken je een Anbos lid:

Een Anbos lid heeft een bordje aan de muur hangen met onderstaand logo.
Anbos lid

 EEN BEHANDELING IS GEEN OVERBODIGE LUXE

MAAR EEN NOODZAKELIJK ONDERHOUD

VAN UW HUID