Over Salon Nèfèrti

Salon Nèfèrti biedt u een modern en net bedrijf: gezelligheid, kwaliteit, meer dan 25 jaar ervaring, 3 ruime behandelkamers en de mooiste moderne apparatuur. Aandacht voor u en huidverbetering, daar draait het bij Salon Nèfèrti om.

José Woppenkamp, eigenaresse en oprichtster van Salon Nèfèrti, is in 1992 begonnen als zelfstandig en gediplomeerd Schoonheidsspecialist.

Vanaf 2003 huurde ze een deel van Bakker van de Heijden. Toen deze in 2009 failliet ging heeft ze dit pand gekocht en met haar man tot een schitterend bedrijf omgetoverd.

In de afgelopen jaren heeft José zich gespecialiseerd in huidverbetering en huidverjonging door middel van Micro-Dermabrasie, T-Away en Real Peel Fruitzuur Peeling. Ze is gediplomeerd Pedicure en Medisch Pedicure, gediplomeerd Visagiste en Voetreflextherapeute. Sinds januari 2019 is ze gediplomeerd Oncologisch Voetzorg Verlener (OVV). Ze is lid van Anbos, Pro-Voet, geregistreerd bij KRP en ProCert.

Vanaf 2017 heeft ze er een collega bij. Emmely is gediplomeerd Allround Schoonheidsspecialiste en gediplomeerd Pedicure en Medisch Pedicure.

Of het nu gaat om wenkbrauwen modelleren, rug-/schoudermassage, harsen, SPA-manicure, een krul in de wimpers, gelpolish op de teennagels, bruidsmake-up, workshops, nagelreparatie, steelwratjes of couperose verwijderen, wij adviseren en overleggen met u welke behandeling het best bij u past.

Geen tijd om te trainen in de sportschool? met de ViViBo heeft u in 10 min. een hele work-out. Zo krijgt u uw hele lichaam in shape.

Neem ook eens de tijd voor uzelf. Uw huid en lichaam is het waard!
Een kopje koffie, warme chocomelk of thee staat voor u klaar…

Emmely en José  hopen u binnenkort te mogen verwelkomen.

 

 

anbos-schild4

Je zit goed bij de ANBOS schoonheidsspecialist!

Salon Nèfèrti is aangesloten bij de ANBOS. ANBOS-schoonheidsspecialisten staan voor vakbekwaamheid en kwaliteit. Zij beschikken gegarandeerd over een vakdiploma en werken volgens de “Code van de  Schoonheids specialist”. (Richtlijnen t.a.v. hygiënische, milieubewuste en arbeidsvriendelijke praktijkvoering).

U herkent ons aan het hierboven afgebeelde  ANBOS-schild. U kunt bij de ANBOS – schoonheids specialist terecht voor optimale huidverzorging en ontspanning. Bij ieder bezoek wordt de huid grondig geanalyseerd, waarna – altijd in overleg – een behandelplan wordt voorgesteld.

 EEN BEHANDELING IS GEEN OVERBODIGE LUXE

MAAR EEN NOODZAKELIJK ONDERHOUD

VAN UW HUID