WebecoslogoWEBECOS COSMETICA is eerlijke cosmetica die gebruik maakt van pure ingrediënten. Daarbij moet je denken aan therapeutische niveaus van plantenstoffen, kruidenextracten, essentiële vetzuren, botanische oliën, vitaminen, mineralen, zuivere etherische oliën en antioxidanten. Belangrijke elementen waarvan is aangetoond dat ze helpen het herstellend vermogen van de huid te stimuleren.
Deze actieve ingrediënten zijn vrijwel uitsluitend afkomstig uit natuurlijke bronnen. We gebruiken niets dat overbodig is, want waarom zou je aan cosmetica ingrediënten toevoegen die niets toevoegen?
Webecos producten is oer-Hollandse cosmetica. Nuchter en eerlijk. Alles wat we ontwikkelen en maken, komt uit eigen koker. De productie en kwaliteitscontrole staat al sinds de oprichting onder streng toezicht van apothekers. Deze famaceutische filosofie zit in ons DNA en dat vind je terug in elke potje, tube of flacon.
WEBECOS COSMETICA is exclusief ontwikkeld voor professionele schoonheids-specialisten. Uiteraard staat het behalen van mooie resultaten van een gezichtsbehandeling voorop. We gebruiken alleen ingrediënten die vriendelijk voor de huid zijn. Daarom komen allergische reacties op onze producten nagenoeg nooit voor. Wel zo prettig om te weten. Onze verbeterproducten zijn niet alleen effectief en hypoallergeen maar bovendien ruiken ze lekker. Dit komt omdat we bij voorkeur gebruik maken van natuurlijke geurstoffen.

Hydrasun:

Extra verzorgend door Vitamine E. Ondersteunt het bruiningsproces. Voorkomt uitdroging van de huid en is vochtregulerend. Geschikt voor de zonnebank en korte periodes in de zon. Bevat geen UV filter!

Parasol Selftan:

Bruin zonder zon. Geeft binnen enkele uren een egale bruinkleuring van de huid. Werkstoffen jojobo olie, caroteen, Vit. E. De toegevoegde stof DHA reageert met het keratine van de hoornlaag, waardoor een natuurlijke bruinkleuring optreedt.

Bodymilk:

Een optimaal verzorgende emulsie voor de huid met o.a. jojoba olie, Vit. E, goudsbloemextract en allantoïne.

Eye Contour cream:

Eye contour cream is een verzachtende, watervrije cream, speciaal ontwikkeld als nachtverzorging voor de gevoelige huid rondom de ogen. De actieve componenten bevatten werkstoffen waardoor rimpelvorming kan worden tegengegaan.

Eye Make-up remover:

Deze remover op oliebasis zorgt voor een perfecte verwijdering van de oogmake-up. De toegevoegde bisabolol heeft een verzachtende en kalmerende werking op de oogleden.